GLAS SELEKTORA: Bobi Marjanović menja Krstića

Izvor: HotSport.rs, 01.Nov.2014, 10:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GLAS SELEKTORA: Bobi Marjanović menja Krstića

Košarkaška reprezentacija Srbije je na nedavno završenom Svetskom prvenstvu u Španiji stigla do srebrne medalje vrativši magičnoj igri pod obručima stari sjaj.
FOTO: kss.rs

Jedan od zaslužnijih za uspeh „Orlova“ bio je i kapten broda: šef struke Aleksandar Đorđević.
Međutim, reprezentativne obaveze su se završile, nova sezona je već uveliko u toku i lagano se zahuhtava. >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Samim tim Đorđević je spontano „skliznuo“ u drugi plan.
Međutim, to što se selektor Srbije ne pojavljuje u medijima, ne znači da posla nema. Naprotiv. Naime, nakon kraja SP kapiten Srbije Nenad Krstić jasno je poručio da je svoje mesto odlučio da prepusti mlađim igračima.
I dok javnost ne brine o tome ko će zameniti Krstića, već pažnju usmerava na „daviteljske akrobacije“ Vujoševića, atraktivne asistencije Vilijamsa, ali i novu NBA sezonu, u KSS se uveliko naporno radi na pronalasku kadrovskih rešenja.
- Boban Marjanović je kandidat za mesto upražnjeno odlukom kapitena Nenada Krstića da se povuče iz državnog tima. On bi mogao da popuni tu poziciju. Međutim, on je tek jedan od trojice-četvorice igrača iz naših klubova, koje sada pratimo, a ranije nisu bili u našim planovima - poručio je Đorđević u razgovoru za Sportski žurnal.
U ABA ligi Marjanović je treći na listi najkorisnijih igrača sa prosekom od 14,2 poena uz 8,6 skokova.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.