GANGSTA Dikaprio! Ovako repuje Leonardo!

Izvor: Blic, 23.Sep.2014, 15:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GANGSTA Dikaprio! Ovako repuje Leonardo!

Glumac Leonardo Dikaprio iznenadio je sve posetioce jednog kluba u Holivudu kada je stao za miks pult i počeo da - baca rime!

Leo je imao i pomoć kolege glumca Džejmija Foksa, a bezuspešno je pokušavao da sakrije svoje lice ispod kačketa koji nosi još od Svetskog prvenstva u fudbalu u Brazilu.

Robin Tik i Džejson Derul takođe su pružali podršku glumcu u njegovom reperskom debiju.

Dikaprio nikada nije krio da voli rep muziku. Nekoliko puta je govorio o ovim izvođačima, a izdvojio je Kendrika Lamara, i Tu Čeinz.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HIT: Ovako repuje Leonardo Dikaprio! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 23.Sep.2014

Popularni glumac je, zajedno sa kolegom iz filma "Django Unchained" Džejmijem Foksom, priredio neočekivani šou posetiocima kluba "10ak" u Holivudu..Proslavljeni glumac Leonardo Dikaprio je na žurci u holivudskom klubu “10ak” na opšte iznenađenje uzeo mikrofon i odrepovao pesmu “Scenario”...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.