FIBA 3x3 - Srbija odbranila titulu prvaka sveta! (foto)

Izvor: Sportske.net, 21.Jun.2017, 21:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FIBA 3x3 - Srbija odbranila titulu prvaka sveta! (foto)

Srpski basketaši su drugi put zaredom osvojili zlato na svetskom prvenstvu.

Selekcija Srbije na čelu sa najbolji basketašem sveta Dušanom Domovićem Bulutom osvojila je drugo vezano zlato na FIBA 3x3 Svetskom prvenstvu.

To je treća titula za srpsku selekciju, prvu su osvojili 2012, a ukupno su na ovim turnirima učestvovali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << četiri puta.

Srpski basketaši su na putu do trofeja pobedjivali Egipat, Rusiju, Andoru, Portoriko, potom SAD u četvrtfinalu, Francusku u polufinalu i na kraju Holandiju.

Članovi šampionske selekcije su pored Buluta i Dejan Majstorović, Marko Savić i Marko Ždero, a oni su u finalu nadigrali Holanđane rezultatom 21-18.

Final Scores 🏆

🖥 Watch the #3x3WC live on https://t.co/NQIQfiCxsj pic.twitter.com/jv21NYEbM2

— FIBA3x3 (@FIBA3x3) 21. јун 2017.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.