FAŠISTIČKI ISPAD HRVATSKOG TRENERA: Korejce nazvao šugavima

Izvor: Kurir, 22.Maj.2015, 09:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FAŠISTIČKI ISPAD HRVATSKOG TRENERA: Korejce nazvao šugavima

Trbojević tvrdi da je bio iziritiran lošim suđenjem i porazom Kunovićeve na Svetskom prvenstvu u Rusiji od Korejke Jae-Jung Sim

ZAGREB - Hrvatski tekvondo trener Neven Trbojević izazvao je međunarodni skandal pošto je na svom Fejsbuk profilu napisao uvredljiv komentar na račun takmičara iz Južne Koreje.

Trbojević je trener u tekvondo klubu Banija. On je i lični trener članice tog kluba >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i hrvatske reprezentativke Mateje Kunović. Trbojević je bio iziritiran lošim suđenjem i porazom Kunovićeve na Svetskom prvenstvu u Rusiji od Korejke Jae-Jung Sim, a onda je na svom Fejbuk profilu napisao uvredljiv komentar.

"Doživljaj s finalne borbe... krcata dvorana... prijatna atmosfera... i sudije koji "drukaju za šugave Korejce".

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.