Izvor: HotSport.rs, 03.Maj.2016, 23:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FADILJ VOKRI: Sad idemo u FIFA pa na Svetsko prvenstvo!

Predsednik FS samoproklamovane države Kosova Fadilj Vokri istakao je da je sledeći potez Albanaca ulazak u FIFA.

– Verujem da je sada lakše da postanemo član FIFA imajući u vidu da je ispunjen prvi kriterijum da treba biti član UEFA. Time su otvoreni putevi da 12. i 13. maja budemo primljeni. Odluka o prijemu u FIFA bi nam otvorila put za učešće u kavlifikacijama za svetsko prvenstvo – rekoa je Vokri za Radio slobodna Evropa, a prenela Beta.
Bivši >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << fudbaler Partizana je istakao da je prijem Kosova u UEFA istorijski trenutak.
– Ovo je velika pobeda za sve, pobeda svih sponzora i donatora i onih koji su mnogo dali za kosovski fudbal. Ovo je kompezacija za sve. Dobro je da smo postigli pobedu i pored nekoliko protivnika koji nisu bili laki – rekao je Vokri.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

POČINJE: Tek ih priznali, već zakazali utakmicu

Izvor: HotSport.rs, 04.Maj.2016, 10:16

Posle sramotne odluke Kongresa UEFA da u svoje redove primi savez međunarodno nepriznate države, stiže novi udarac.. . SKANDAL: Kosovo primljeno u UEFA. Fudbalska selekcija takozvanog Kosova odigraće međunarodni meč za manje od mesec dana. tačnije 3. juna sa selekcijom Farskih Ostrva, piše Blicsport.. FADILJ...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.