Izvor: Blic, 21.Avg.2017, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"E, BAŠ ŠTETA" Voditelj BBC nikako nije mogao da sakrije KOLIKO MRZI što mora da čita ovu vest (VIDEO)

"Psi surferi su ovog vikenda u pratnji vlasnika odmerili snage u američkom mestu pokraj San Franciska na drugom svetskom psećem prvenstvu u surfovanju, prenose lokalni mediji", čitao je voditelj "pun entuzijazma".

.@BBCSimonMcCoy providing all the enthusiasm this story about surfing dogs deserves. pic.twitter.com/FsG8TOj5iF

- Psi su raspoređeni u kategorije po težini, a nastupali su u paru sa čovekom ili drugim psom. Nošenje prsluka za spasavanje bilo je obavezno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i za četvoronožne i dvonožne učesnike - čitao je vest voditelj BBC-ija Simon Mekkoj, koji je bio vidno začuđen činjenicom da je tako nešto ušlo u informativnu emisiju.

Odmah na početku je napomenuo da "treba voditi računa da smo u avgustu", a onda je potpuno nezainteresovano krenuo da čita vest o psećem surfovaju. Najavivši snimak takmičenja, glasno je uzdahnuo, nimalo ne skrivajući kako se oseća.

Nakon izjave jednog od organizatora takmičenja opet se čuo voditeljev uzdah. Nastavio je da čita vest, a pred sam kraj snimak je ostao "zamrznut" u kadru. Tu je MekKoj konačno uhvatio trenutak zadovoljstva.

- Baš šteta, ostali smo bez slike - rekao je.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.