Do pobede za sat vremena: Odbojkašice Srbije prepustile Islandu samo 37 poena

Izvor: BKTV News, 23.Maj.2017, 22:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Do pobede za sat vremena: Odbojkašice Srbije prepustile Islandu samo 37 poena

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije ostvarila je maksimalnu pobedu na početku turnira B grupe druge runde kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2018. godine.

U Varšavi je savladalan Island sa 3:0, po setovima 25:13, 25:15, 25:9.

Photo by @CEVolleyball ?

??? #TeamSerbia wore newly designed uniforms in today's game!! ?

It suits you very well!! ?✨ pic.twitter.com/ZKVtyDOftP
>> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << />
Meč je trajao svega 61 minut, uz apsolutnu dominaciju izabranica selektora Zorana Terzića. On se u prva dva seta odlučio za postavu Bojana Živković, Tijana Bošković, Stefana Veljković, Jovana Stevanović, Brankica Mihajlović, Tijana Malešević i libero Silvija Popović, a u trećem su igrale i Ana Antonijević, Sanja Malagurski i Bianka Buša.

Od početka je jedino pitanje bilo samo koliko poena će osvojiti Island, jer je razlika u kvalitetu očigledna.

Srbiju su do ubedljivog trijumfa predvodile Brankica Mihajlović sa 15 i Tijana Bošković sa 13 poena, a Stefana Veljković dodala je osam.

Na Svetskom prvenstvu 2018. igraće osam reprezentacija iz Evrope, a plasman će iz druge runde kvalifikacija izboriti pobednici grupa, a iz treće runde dve prvoplasirane selekcije.

Naše odbojkašice će u drugom kolu, u sredu od 15.30, igrati protiv selekcije Češke.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.