Đorđević precrtao Dangubića, Lučića i Kuzmića

Izvor: Mondo, 29.Jul.2014, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đorđević precrtao Dangubića, Lučića i Kuzmića

Na turnir u Trst, ali ni na Mundobasket, neće putovati već odavno otpisani Ognjen Kuzmić, zbog povrede potkolenice, Vladimir Lučić zbog nedovoljno zalečenih leđa, kao i Nemanja Dangubić, prenosi "Sportski žurnal".Pred početak druge faze priprema za Svetsko prvenstvo selektor koÅ¡arkaÅ¡ke reprezentacije Srbije skratio spisak za tri imena, prenosi "Sportski žurnal".

Aleksandar Đorđević odlučio je pred početak druge faze priprema za FIBA Svetski >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << kup u Španiji da skrati spisak kandidata.

Na turnir u Trst, ali ni na Mundobasket, neće putovati već odavno otpisani Ognjen Kuzmić, zbog povrede potkolenice, Vladimir Lučić zbog nedovoljno zalečenih leđa, kao i Nemanja Dangubić, prenosi "Sportski žurnal".

Za Vladimira Lučića je i pre početka priprema bilo jasno da neće moći da pomogne reprezentaciji, ali je ipak krenuo sa saigračima na Kopaonik gde je lekarska služba o njemu besprekorno vodila brigu. Ali, sjajno krilo neće krenuti put Trsta, niti će igrati na Svetskom prvenstvu.

Ako je Lučićevo odsustvo bilo izvesno, onda je problem Nemanje Dangubića sa kolenom neprijatno iznenađenje. Posle dobre sezone i izlaska na draft, očekivalo se da će pružiti dobre partije i u nacionalnom timu. Ipak, on je praktično propustio sve treninge, pa je selektor Đorđević rekao da je teško da nastavi reprezentativnu akciju.

Ranije je sa spiska precrtan Ognjen Kuzmić, jer je zaradio naprsnuće potkolenice tokom nastupa u Letnjoj ligi.

Đorđević bi u naredna 24 časa trebalo da objavi ime i četvrtog igrača koji neće nastaviti pripreme.

Srbija bi na turniru u Trstu trebalo da nastupi sa 15 igrača, ali moguće je i da će naknadno selektor uputiti poziv nekome iz B reprezentacije, ili mladog tima, kao što je najavio.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đorđević precrtao Kuzmića, Lučića i Dangubića?

Izvor: Press, 29.Jul.2014

Sudeći po zdravstvenom stanju, kada se ekipa bude okupila na treningu u beogradskoj hali Pionir, selektor Saša Đorđević će se na želji da pomognu nacionalnoj selekciji najpre zahvaliti Ognjenu Kuzmiću.. Centar Golden Stejta i saigrač Nemanje Nedovića još nije debitovao za Srbiju, stres-fraktura...

Nastavak na Press...

Otpali Dangubić, Lučić i Kuzmić

Izvor: Danas, 29.Jul.2014

Uprkos svim naporima doktorske ekipe reprezentacije Srbije, selektor Aleksandar Đorđević bio je prinuđen da uoči puta u Trst na uvodni turnir na kome će početkom avgusta učestvovati Italija, Kanada i BiH, skrati spisak igrača na 15 imena.

Nastavak na Danas...

Otpala trojica, pozvan Katić

Izvor: Kurir, 30.Jul.2014, 08:42

Ognjen Kuzmić je u Americi povredio potkolenicu, Vladimir Lučić nije mogao da izleči povredu leđa, dok je Nemanja Dangubić imao problema s kolenom..Pred početak druge faze priprema za SP selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević skratio je spisak za tri imena. Zbog povreda...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.