ČUDO: Košarkaši Srbije nemaju klub, a igrali finale SP

Izvor: Kurir, 16.Sep.2014, 07:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČUDO: Košarkaši Srbije nemaju klub, a igrali finale SP

Selektor Srbije Aleksandar Ðorđević poveo čak šest igrača iz domaće lige

Reprezentacija Srbije je posle 12 godina pauze ponovo osvojila medalju na Svetskom prvenstvu, a do srebra u Madridu naša selekcija stigla je sa šestoricom košarkaša koji su sezonu završili u klubovima Košarkaške lige Srbije, a među njima i trojica >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << igrača bez potpisanog ugovora s nekim timom!

Plata 1.550.000 evra

KINEZI HOĆE RADULJICU

Prema pisanju specijalizovanog portala Eurohoops, jedan kineski klub želi da u svoje redove dovede centra reprezentacije Srbije Miroslava Raduljicu uz platu od 1.550.000 evra!

Raduljica, koji je na tek završenom Svetskom prvenstvu u Španiji bio jedan od najboljih igrača Srbije, trenutno je bez kluba, pošto su ga na kraju prošle sezone otpustili Los Anđeles Klipersi. Pošto sezona u Kini traje od polovine novembra do početka aprila, Raduljica bi mogao da zaradi solidnu sumu novca i priključi se nekom NBA ili evropskom klubu za plej-of.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.