Brazil je atipična ekipa, spremićemo se

Izvor: Beta, 02.Sep.2014, 16:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brazil je atipična ekipa, spremićemo se

GRANADA, 2. septembra 2014. (Beta) - Selektor reprezentacije Srbije Aleksandar Djordjević rekao je u utorak da će se njegovi košarkaši spremiti i pokušati da dobro odigraju utakmicu sa Brazilom na Svetskom prvenstvu u Španiji.

"Brazil je izuzetno ozbiljna ekipa, ima kvalitet, kažu da su došli da osvoje medalju i mislim da su jedni od glavnih kandidata. Idemo da odigramo dobru utakmicu, takmičarsku protiv snažne ekipe. Spremićemo se dobro", rekao je Djordjević novinarima >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << u Granadi.

Srbija i Brazil, uz Francusku, imaju po dve pobede i poraz, dok je na tabeli Grupe A prva Španija sa maksimalnim učinkom.

Utakmica izmedju Srbije i Brazila igraće se u sredu u 18.00.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đorđević: Brazilci su ozbiljan tim koji je došao po medalju

Izvor: HotSport.rs, 02.Sep.2014

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević rekao je u utorak da će se njegovi košarkaši spremiti i pokušati da dobro odigraju utakmicu sa Brazilom na Svetskom prvenstvu u Španiji.. FOTO: STARSPORT.. - Brazil je izuzetno ozbiljna ekipa, ima kvalitet, kažu da su došli da...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.