Bajernov Gece potpisao dvogodišnji ugovor

Izvor: Sportske.net, 24.Maj.2017, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bajernov Gece potpisao dvogodišnji ugovor

Fudbaler Bajerna iz Minhena danas je potpisao novi ugovor koji će trajati do 2019. godine.

Mlađi brat Marija Gecea, osvajača zlatne medalje sa Svetskog prvenstva u Brazilu, potpisao je danas ugovor sa Bajernom iz Minhena.

Feliks Gece ima 19 godina, igra na poziciji štopera i u Bajernu je od 2014. godine.

Igrao je za mlađe selekcije, čak je odigrao i par pripremnih utakmica za prvi tim pred ovu sezonu.

"Srećan sam što imam šansu da profesionalno napredujem u Bajernu, sve ću učiniti da doprinesem što budem mogao radi uspeha ovog tima", rekao je mlađi Gece.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Brat Marija Gecea potpisao za Bajern

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Maj.2017

Nakon što se 2016. poslije tri godine saradnje oprostio od Marija Gecea, Bajern iz Minhena je saopštio da je u klub došao novi Gece...Feliks Gece (19), Marijev brat, potpisao je ugovor sa aktuelnim njemačkim prvakom, koji važi do 30.juna 2019. godine..."Srećan sam zbog toga što sam dobio šansu...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.