Izvor: HotSport.rs, 21.Dec.2014, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BARAŽ ZA SP 2015: Rukometašice Srbije srećne što je rival Rumunija

Rukometašice Srbije sastaće se u baražu za Svetsko prvenstvo 2015. godine sa selekcijom Rumunije, odlučeno je danas žrebom u Budimpešti.

Srbija će prvi meč igrati kod kuće 6. ili 7. juna, a revanš u Rumuniji nedelju dana kasnije. Član Upravnog odbora Rukometnog saveza Srbije Dragica Đurić izjavila je da su rukometašice Srbije imale sreću što su u baražu za SP izvukle Rumuniju.
– Iako nema slabih protivnika, mislim da smo imali sreće što smo izvukli >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Rumuniju. Mogu da kažem da smo priželjkivali da igramo sa ovom reprezentacijom u baražu – rekla Đurićeva, koja je i trener golmana ženske reprezentacije.
Na Evropskom prvenstvu u Mađarskoj i Hrvatskoj, Srbija je zauzela 15. mesto, dok je Rumunija završila takmičenje kao peta u Grupi 1.
U ostalim mecevima baraža sastaće se:
Francuska – Slovenija
Nemačka – Rusija
Holandija – Češka
Ukrajina – Poljska
Crna Gora – Island
Austrija – Madjarska
Hrvatska – Švedska
Vicešampion Evrope – Slovačka
Svetsko prvenstvo održaće se u Danskoj od 5. do 20. decembra 2015. godine.
hotsport.rs  – Beta
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Srpkinje saznale imena rivalki u baražu za SP

Izvor: Sportske.net, 22.Dec.2014, 02:14

Rukometašice Srbije sastaće se u baražu za Svetsko prvenstvo 2015. godine sa selekcijom Rumunije, odlučeno je danas žrebom u Budimpešti.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.