BANE IVANOVIĆ: Ne smemo da ih potcenimo jer nemaju šta da izgube, dobili su i Španiju (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 23.Mar.2017, 21:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BANE IVANOVIĆ: Ne smemo da ih potcenimo jer nemaju šta da izgube, dobili su i Španiju (FOTO)

‘Orlovi’ su sleteli u Gruziju gde će sutra igrati protiv tamošnje reprezentacije.
Iako tako ne izgleda na papiru, Srbiju očekuje težak posao u Tbilisiju.
To su najavili i selektor Slavoljub Muslin, kao i Branislav Ivanović, koji je najavio da Gruzija može da iznenadi jer igra bez pritiska.
Tri sata je trajao let od Beograda do Tbilisija, gde će se sutra igrati kvalifikacioni meč za plasman na Svetsko prvenstvo od 21 čas. Svega nekoliko sati >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << odmora su reprezentativci uzeli pre nego što su prvi put istrčali na Dinamo Arenu koja ima 55.000 mesta.
– Nisam imao nikavih dilema, svi igrači su nam praktično na raspolaganju i muke su bile slatke. Od prvog trenutka sam znao na koji tim računam za ovu utakmicu. Naša obaveza je da igramo na svom nivou, da ne potcenimo rivala i da pružimo svoj maksimum. Ukoliko, dakle, odigramo na našem nivou, a uveren sam da možemo i bolje, mislim da ćemo biti zadovoljni, otpočeo je Muslin na konferenciji za medije.
SLAVOLJUB MUSLIN i BRANISLAV IVANOVIC na press konferenciji Srbije.
Tbilisi, 23.03.2017.
foto: Nebojsa Parausic
Futbal, Srbija, XYZ

Pred novinare je stao i kapiten nacionalnog tima Branislav Ivanović, koji je upozorio na veoma zahtevnu utakmicu koja očekuje srpski tim u ovoj rundi kvalifikacija za Rusiju.
– Gruzija nema šta da izgubi, znamo da su veoma opasni,odnosno da mogu biti neugodni. I svesni smo da nas očekuje težak zadatak. Da bi došli do dobrog rezultata moramo sve da učinimo da naš kvalitet dođe do izražaja. Velika je odgovornost na svim igračima, a mi ukoliko prođemo tu prvu zonu presinga i ako budemo delovali kao tim, onda ćemo biti bliže uspehu, izjavio je defanzivac Čelsija.
SLAVOLJUB MUSLIN i BRANISLAV IVANOVIC na press konferenciji Srbije.
Tbilisi, 23.03.2017.
foto: Nebojsa Parausic
Futbal, Srbija, XYZ

Slavoljub Muslin je pretnju Gruzije slikovito opisao u pobedi nad Španijom koju je ta reprezentacija napravila.
– I taj meč protiv Španije potvrda je da mogu da pobede bilo koju selekciju i definitivno su veoma nepredvidiva selekcija. Mi, ipak, igramo u najjačem sastavu u ovom trenutku i bez obzira što su oni možda rasterećeniji jer nemaju mnogo bodova, mi znamo šta nam je činiti. Želimo u Rusiju a tamo se stiže samo pobedama, zaključio je Slavoljub Muslin.
Trening fudbalera Srbije.
Tbilisi, 23.03.2017.
foto: Nebojsa Parausic
Futbal, Srbija, XYZ

The post BANE IVANOVIĆ: Ne smemo da ih potcenimo jer nemaju šta da izgube, dobili su i Španiju (FOTO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.