Vučić: Prokop će biti završen do Svetog Save

Izvor: Kurir, 06.Mar.2015, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Prokop će biti završen do Svetog Save

Premijer je rekao da je zadovoljan radovima koje izvodi Energoprojekt i što su Železnice Srbije uspele da spuste cenu sa projektovanih 28 milona evra na 25, 7 miliona

BEOGRAD - Premijer Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas radove za železničkoj stanici Prokop i poručio da će radovi biti završeni do 27. januara sledeće godine.

Vučić je rekao da je zadovoljan radovima koje izvodi Energoprojekt i što su Železnice Srbije uspele da spuste cenu sa projektovanih >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << 28 milona evra na 25, 7 miliona.

Premijer je podsetio da su radovi na Prokopu počeli još 1974 . godine, pre 41 godinu i da radovi nisu izvođeni od 1996.

"Svi smo u različitim izbornim kampanjama govorili da je ovo ruglo Beograda i da mora ili da se ukloni ili da se nešto uradi, i srećan sam što mi pokazujemo da možemo da napravimo, da možemo da radimo i da će ovo biti jedno od najbolje uređenih stanica u ovom delu Evrope i nadam se u celoj Evropi", rekao je Vučić.
Pogledaj vesti o: Sveti Sava

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.