TEŠKA NESREĆA U MAKEDONIJI Starešini Hrama Svetog Save poginula supruga i dvoje dece

Izvor: Blic, 01.Avg.2015, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEŠKA NESREĆA U MAKEDONIJI Starešini Hrama Svetog Save poginula supruga i dvoje dece

U teškoj nesreći koja se desila kod Đevđelije u Makedoniji, rano jutros su stradali supruga i dvoje dece starešine Hrama Svetog Save Radivoja Panića, saznaje "Blic".

Panić je u nesreći teško povređen. U sudaru su stradali njegova supruga T.P. (45), sin N.P. (18) i desetogodišnja ćerka.

Nesreća se dogodila kada je automobil srpskih registarskih tablica marke "reno megan", u kome je bila porodica >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Panić, udario u metalni stub.

Prethodno je "reno" udario u "fijat" đevđelijskih registracija.

Od zadobijenih povreda Panićeva supruga je preminula na licu mesta, dok su deca u teškom stanju prebačena u bolnicu u Đevđeliji, gde su nažalost umrla.

Kako saznajemo Radivoje Panić je teško povređen i prebačen u Urgentni centar u Skoplju.

U drugom automobilu nije bilo povređenih.

Kako "Blic" saznaje porodica Panić oko ponoći je iz Beograda krenula put Grčke gde je Radivoje narednih 20 dana trebalo da drži službe.

Uskoro opširnije ....

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Troje srpskih državljana nastradalo kod Đevđelije

Izvor: Studio B, 01.Avg.2015

Troje srspkih državljana nastradalo je jutros u teškoj saobraćajnoj nesreći u Makedoniji kod Đevđelije, na putu za Grčku, javili su makedonski mediji. ..Kako je preneo je makedonski sajt 24vesti, najverovatnije se radi o majci i dvoje dece...Kako je potvrdila makedonska policija, na licu mesta...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.