Stravičan udes: Tri osobe povrijeđene u centru Banjaluke

Izvor: BanjalukaLive.com, 29.Maj.2015, 11:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stravičan udes: Tri osobe povrijeđene u centru Banjaluke

Tri osobe su povrijeđene, od kojih dvije teže u saobraćajnoj nesreći koja se rano jutros dogodila na raskrsnici ulica Kralja Petra prvog Karađorđevića i Aleje Svetog Save i Vuka Karadžića, kod Narodnog pozorišta RS. Kako je rečeno u CJB Banjaluka u nesreći koja se desila oko pet časova učestvovali su S.S.(25) iz Banjaluke sa putničkim vozilom marke " BMW" i D.P. (25), takođe iz Banjaluke sa autom "pasat". Sva >> Pročitaj celu vest na sajtu BanjalukaLive.com << povrijeđena lica su vozilom službe hitne pomoći prevezena u Univerzitetsku bolnicu Klinički centar Banjaluka gdje im je ukazana ljekarska pomoć, prenijeli su banjalučki mediji. Pacijent N.K. (1994.) je primljen u Kliniku za anesteziju i intenzivno liječenje. Prema riječima dr Dragana Miloševića, i glavnog dežurnog na hirurgiji danas dr Zorana Aleksića pacijent je zadobio kontuziju glave i tijela. Dijagnostička obrada je u toku, a vitalni parametri ovog pacijenta trenutno nisu ugroženi. Pacijent P.D. (1990.) je primljen u Kliniku za neurohirurgiju. Prema riječima dr Dragoslava Brkića, i glavnog dežurnog danas dr Zorana Aleksića pacijent je zadobio povredu glave i rasjekotinu koljena. Dijagnostika u toku, a njegovo zdravstveno stanje je stabilno. Pacijent S.S. (1992.) je pregledan i pušten na kućno liječenje", saopšteno je iz Univerzitetske bolnice KC Banjaluka. Uviđaj su izvršili pripadnici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Banjaluka. O svemu je obaviješteno banjalučko Okružno tužilaštvo koje je naložilo da se preduzmu sve potrebne istražne mjere i radnje na utvrđivanju okolnosti saobraćajne nezgode i odgovornosti učesnika.
Pogledaj vesti o: BMW

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Povrijeđeni u saobraćajnim nezgodama nisu životno ugroženi

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Maj.2015

BANJALUKA - Povrijeđeni u saobraćajnim nezgodama na magistralnom putu Klašnice - Prnjavor i u centru Banjaluke, kod Narodnog pozorišta Republike Srpske, primljeni su u Univerzitetsku bolnicu - Klinički centar i njihovi životi nisu ugroženi, saopšteno je iz ove zdravstvene ustanove...U saopštenju...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.