Izvor: Blic, 20.Jun.2017, 22:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVE ZA MEZIMICU Ena je bila tužna jer se nije slikala sa odeljenjem, ali je tata ispao TOTALNI CAR

Po običaju na kraju školske godine čitavo odeljenje nađe se na grupnoj fotografiji, a po maturiranju drugari iz klupe porede koliko su se promenili. Zamalo da Ena, učenica trećeg razreda OŠ "Sveti Sava" iz Pančeva, to propusti, ali tu je bio tata da spasi situaciju.

Tužnu devojčicu jer je bila bolesna na ovaj veoma bitan dan, tata je pokušao da je uteši rečima: "Ma, dodaćemo te u fotošopu."
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Međutim, "vrag je odneo šalu" jer Ena nije zaboravila na obećanje modernog roditelja, pa je morao ispravi kako je znao i umeo.

Sve svoje veštine u fotošopu tata je iskoristio, a drugari, kao da su znali, mesta su ostavili taman u levom uglu fotografije, a ushićena Ena donela je sutradan učiteljici fotografiju sa njom da se pohvali.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.