Preminula žena povrijeđena u saobraćajnoj nesreći

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Dec.2014, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminula žena povrijeđena u saobraćajnoj nesreći

BIJELJINA - Žena iz Bratunca čiji su inicijali M.B. /65/ preminula je od posljedica povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Ulici Svetog Save u ovom mjestu, potvrđeno je Srni u Centru javne bezbjednosti Bijeljina.

Nastradala je povrijeđena kao pješak juče u 11.55 časova kada ju je udario automobil "fijat punto", koji je vozio Srebreničanin čiji su inicijali Z.V.

Nakon ukazane pomoći u medicinskom centru u Zvorniku žena je prebačena >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << u Univerzitetski klinički centar u Tuzli, gdje je sinoć preminula zbog težine povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći.

Uviđaj su obavili pripadnici Policijske stanice Bratunac, a o svemu je obaviješten i dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Bijeljina.
Pogledaj vesti o: Sveti Sava

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.