Fond B92: Počela obnova seoske škole

Izvor: B92, 02.Avg.2015, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fond B92: Počela obnova seoske škole

Zahvaljujući Fondu B92,16 učenika isturenog odeljenja OŠ "Sveti Sava", nedaleko od Sjenice, naredne školske godine nastavu će imati u boljim uslovima.

Da podsetimo, učenici su do nedavno imali samo jednu peć što nije bilo dovoljno da se zagreje učionica na temperaturi koja zimi padne i do minus 40.

Ono što je obećano, počelo je da se uslišuje. Fond B92 odazvao se pozivu dece Osnovne škole “Sveti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Sava“, da im pomogne u renoviranju učionica.

Direktor kao i domar ove škole, srećni što se radi tokom tokom letnjeg raspusta, i što će 16 đaka imati pristojne uslove za obavljanje nastave.

naveo je direktor OŠ “Sveti Sava“, MZ Bare, Veroslav Radević

“Radovi napreduju, za dobro naše dece. To je osnovono, ima tu još stvari oko ostale opreme. Neki se radovi naknadno pojavljuju, ali sve to ide u vodu kada ima dobre volje“.

Kakva će biti radost ovih 16 mališana ostaje da vidimo kada počne nova školska godina.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.