Đak reporter: Najuspešniji domaćin iz Kladova u odbojci na okrugu

Izvor: Bor030.net, 24.Nov.2015, 19:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đak reporter: Najuspešniji domaćin iz Kladova u odbojci na okrugu

Krajem novembra Kladovo je bilo domaćin Оkružnog takmičenja u odbojci. Pioniri i pionirke su svoje snage odmerili u sali Sportskog centra “Jezero”, dok su omladinci i omladinke igrali u sali Tehniče škole “Sveti Sava”.

Predstavnici iz okruga u kategoriji pionira/pionirki bili su:

Bor – OŠ “Branko Radičević” i OŠ “3. oktobar”,

Majdanpek – OŠ “12. septembar” >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << i OŠ “Velimir Markićević”,

Kladovo – OŠ “Vuk Karadžić”,

Negotin – OŠ “Vuk Karadžić”, OŠ “Branko Radičević”.

U kategoriji omladinaca/omladinki takmičile su se sledeće ekipe:

Kladovo – Tehnička škola “Sveti Sava”,

Negotin – Negotinska gimnazija,

Bor – Gimnazija “Bora Stanković” i Ekonomsko-trgovinska škola,

Majdanpek – Tehnička škola.

U finalu za plasman na međuokružno takmičenje za pionire borili su se OŠ “Branko Radičević” iz Bora i OŠ “12. septembar” iz Majdanpeka.

Prvo mesto osvojili su pioniri iz Bora, a među pionirkama u krajnje neizvesnoj utakmici između OŠ “Velimir Markićević” iz Majdanpeka i OŠ “Branko Radičević” iz Negotina pobedila je ekipa iz Majdanpeka. U finalnom susretu omladinaca iz Kladova i Negotina, uspešniji su bili momci iz Kladova, dok su Kladovljanke bile tehnički i taktički bolje od ekipe iz Majdanpeka.

Međuokružno takmičenje za pionire/pionirke će se održati u Boru, a za omladince/omladinke u Kladovu, četvrtak, 26. novembra 2015. godine.

Prema utvrđenom kalendaru takmičenja, Republičko takmičenje u odbojci za srednje škole biće 7. i 8. decembra u Brzeću. Takođe, Republičko takmičenje u malom fudbalu za omladince se održava 9. i 10. decembra 2015. godine u Brzeću. Dodajmo i to da republičko takmičenje u odbojci predstavlja kvalifikacije za Svetsko prvenstvo u Srbiji 2016. godine.

Za školski sport Srbije: Jelena Čulinović, đaci reporteri OŠ “3. oktobar” iz Bora.

Mentori: Saša Čorboloković, prof. srpskog jezika i Mirjana Spasić, prof. fizičkog vaspitanja

Nastavak na Bor030.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.