Beograd: Tri osobe povređene u četiri udesa

Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Jul.2016, 08:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd: Tri osobe povređene u četiri udesa

Muškarac (28) teško je povređen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 3.00 kod Hrama Svetog Save u Beogradu, izjavila je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Udes se dogodio u Bulevaru Oslobođenja, a mladić je posle ukazane pomoći prebačen u Urgentni centar, rekla je Macura agenciji Beta.

Prema njenim rečima jedna osoba je lakše povređena u saobraćajnoj nesreći na raskrsnici ulica Slavka Miljkovića i 13. oktobra noćas oko 1.20. >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs <<

U nesreći koja se dogodila u 20.55 na Bulevaru kralja Aleksandra laše je povređena ženska osoba (28), koja je prevezena u Urgentni centar.

U Beogradu tokom noći dogodila se još jedna nesreća u Surčinu, ali nije bilo povređenih.

Tokom noći Hitnoj pomoći najčešće su se javljali ljudi koji imaju problema sa povišenim pritiskom, srčane probleme ili asmatičari.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Teška nesreća kod Hrama svetog Save

Izvor: Mondo, 24.Jul.2016

Muškarac (28) teško je povređen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 3.00 kod Hrama svetog Save u Beogradu, izjavila je portparolka Hitne pomoći Nada Macura...Foto: MONDO, Petar Stojanović Ilustracija..Udes se dogodio u Bulevaru Oslobođenja, a mladić je posle ukazane pomoći prebačen...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.