31.januara dobrotvorni Svetosavski bal (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 25.Jan.2015, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

31.januara dobrotvorni Svetosavski bal (VIDEO)

Studentski kulturni centar Niš i Univerzitet u Nišu, pod pokroviteljstvom rektora prof. dr Dragana Antića, sa blagoslovom Episkopa niškog dr Jovana, a na inicijativu mr Ivana Redija, pozivaju građane Niša i akademsku zajednicu da 31. januara 2015. godine, u 19:00 sati, dođu u Hotel Grand, na treći po redu, veliki DOBROTVORNI SVETOSAVSKI BAL.
Na balu održanom prošle godine prikupljeno je preko 360.000 dinara >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << a sredstva su donirana specijalnoj školi 14. oktobar. Učešće na ovogodišnjem balu ostvaruje se minimalnom donacijom od 2.000,00 dinara uplaćenom na žiro račun. Sva sredstva prikupljena od dobročinitelja, namenjena su Dečjoj klinici za interne bolesti i Dečjoj klinici za hirurške bolesti KC Niš.
Za Svetosavski bal propisan je i način odevanja primeren ovoj specijalnoj prilici:
– Za dame: balska ili svečana, duga večernja haljina;
– Za gospodu : svečano tamno odelo, bela košulja sa prikladnom kravatom i crne cipele. Moguća garderoba na balu je i starogradska nošnja, smoking kao i paradna uniforma ili svečana službena odeća.
Duh starog Niša i balskih večeri oživeće muzikom, starogradskim igrama i valcerima Akademski hor SKC-a Niš, Folklorni amsabl ORO SKC-a, plesni klub “Trio Art” i Kvintet Tango džentlmen. Ansambl Groš biće zadužen za zabavu u ostatku večeri.

Nastavak na NTV.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.