Zna se kako izgleda ubica Nemcova?

Izvor: Mondo, 01.Mar.2015, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zna se kako izgleda ubica Nemcova?

Dva ključna svedoka u ubistvu ruskog opozicionog političara Borisa Njemcova u svom svedočenju iznela su fizički opis ubice, navode danas ruski mediji.

Foto: AP Photo/Dmitry Lovetsky

Policija traga za muškarcem visine između 170 i 175 centimetara, kratke kose, koji je nosio plave farmerke i braon džemper, javio je Međunarodni servis vesti Sputnjik.

Istražni komitet Rusije planira da sprovede dodatne istražne radnje kada je reč o Ani >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Durickaji sa kojom je Njemcov bio u društvu kada je ubijen.

Prema podacima ruskog Ministarstva unutrašnjih poslova, Njemcov je ubijen u centru Moskve u petak u 23 sata i 40 minuta po lokalnom vremenu, kada je na njega ispaljeno više metaka iz automobila u prolazu.

Istražni komitet u ovom trenutku razmatra nekoliko mogućih scenarija zločina, od kojih neki dovode ubistvo opozicionara u vezu sa događajima u Ukrajini, terorističkim napadom na satirični nedeljnik "Šarli ebdo" u Parizu i Njemcovim poslovnim aktivnostima.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.