Izvor: Blic, 22.Mar.2017, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žena slučajno ubila verenika dok ga je sprečavala da izvrši samoubistvo

Američka policija uhaila je ženu pošto je zvala hitnu službu i rekla da je slučajno ubila verenika dok je pokušavala da ukloni metke iz pištolja da bi ga sprečila da izvrši samoubistvo u njegovoj kući u Ohaju.

Dejton dejli njuz izveštava da je 33-ogodišnja žena uhapšena pod sumnjom za ubistvo i posedovanje droge u kući u Harison Taunšipu. Lokalni mrtvozornik je najavio autopsiju 32-ogodišnjeg muškarca.

Prilikom poziva, žena je rekla dispečerki da je njen verenik delovao suicidalno ranije u toku dana i da je pokušavala da ga zaštiti.

Ona je zadržana u zatvoru okruga Montgomeri. Nema informacija da li žena ima advokata.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ubila ga dok ga je sprečavala da se ubije

Izvor: Mondo, 22.Mar.2017

Američka policija uhapsila je ženu pošto je zvala hitnu službu i rekla da je slučajno ubila verenika dok je pokušavala da ukloni metke iz pištolja da bi ga sprečila da izvrši samoubistvo u njegovoj kući u Ohaju...Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock..Dejton dejli njuz izveštava da je 33-ogodišnja...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.