Žena čuvar pomogla silovatelju da pobegne iz zatvora

Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Feb.2016, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žena čuvar pomogla silovatelju da pobegne iz zatvora

Švajcarska policija krenula je danas u potragu za Sirijcem osuđenim za silovanje koji je pobegao iz zatvora u Cirihu uz pomoć ženskog zatvorskog čuvara.

Par begunaca je možda već napustio zemlju, saopštila je policija, prenosi AFP.

Dvadeset sedmogodišsnji Sirijac osuđen je na četiri godine zatvora zbog silovanja.

Prema prvim informacijama do kojih je došla policija, čuvarka sa kojom je pobegao ima 32 godine, ali njeno ime i nacionalnost nisu objavljeni.

Njih dvoje su pobegli iz zatvora zajedno i policija je krenula u potragu čim su saznali za bekstvo.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čuvarka pomogla silovatelju da pobegne iz zatvora

Izvor: B92, 09.Feb.2016

Cirih -- Švajcarska policija krenula je u potragu za Sirijcem osuđenim za silovanje koji je pobegao iz zatvora u Cirihu uz pomoć žene koja je zatvorski čuvar...Par begunaca je možda već napustio zemlju, saopštila je policija, prenosi AFP...Dvadesetsedmogodišnji Sirijac osuđen je na četiri...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.