Zbog sukoba zatvorena granica između Venecuele i Kolumbije

Izvor: Radio 021, 29.Jul.2015, 23:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog sukoba zatvorena granica između Venecuele i Kolumbije

Granica između Kolumbije i Venecuele je zatvorena, pošto su izbili sukobi između kolumbijskih uličnih prodavaca i venecuelanske policije.

Do sukoba je došlo nakon što je stradao jedan kolumbijski ulični prodavac. Kolumbijac je stradao, pošto je pokušao da prošvercuje robu iz Venecuele u Kolumbiju. Još uvek se ne znaju okolnosti njegove smrti.

Ubrzo pošto je objavljena vest o njegovoj smrti, grupa od 100 kolumbijskih prodavaca organizovala je protest na mostu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Simon Bolivar, koji povezuje Venecuelu i Kolumbiju. U njihovom sukobima sa venecuelanskom policijom povređena je jedna osoba.

Kolumbijski prodavci često prelaze u Venecuelu, gde kupuju robu sa regulisanim cenama, pa ih po višim cenama preprodaju u Kolumbiji.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.