Zbog pretnji, uhapšen još jedan osumnjičeni u Roterdamu

Izvor: N1 televizija, 24.Avg.2017, 10:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog pretnji, uhapšen još jedan osumnjičeni u Roterdamu

Holandska policija saopštila je da je uhapsila jednog muškarca zbog pretnji koje su organizatore primorale da sinoć otkažu koncert američke rok grupe u Roterdamu.

Portparol policije Roland Eker izjavio je da je dvadesetdvogodišnji muškarac uhapšen rano jutros, ali nije iznosio druge detalje, preneo je AP.

Koncert grupe Alah-Las otkazan je nakon što je španska policija obavestila svoje holandske kolege o terorističkoj pretnji. 

Nedaleko od >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << mesta na kome je trebalo da se održi koncert sinoć je uhapšen španski državljanin koji se nalazio u kombiju punom plinskih boca.

Prema rečima Ekersa, on je u trenutku hapšenja bio pijan, zbog čega nije odmah mogao da bude saslušan, ali je malo verovatno da je predstavljao terorističku pretnju.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Holandska policija: Hapšenje osumnjičenog znači kraj pretnje u Roterdamu

Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Avg.2017

Policija u holandskom gradu Roterdamu saopštila je da joj je španska policija prosledila "konkretnu" informaciju o terorističkoj pretnji na koncertu američkog benda Alah-Las u tom gradu i da je hapšenje 22-godišnjeg muškarca rano jutros označilo kraj te pretnje...Šef roterdamske policije Frank...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.