Izvor: Vesti-online.com, 05.Maj.2016, 01:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog ove fotografije krivično gone učenika. Vidite li u čemu je fora?

Kada su američki mediji javili da policija krivično goni Hantera Ozborna (19) zbog fotografije u godišnjaku, svi su bili u čudu. A onda su se malo bolje zaledali u spornu fotografiju, i sve im je bilo jasno.

High school football player hit with 69 counts of indecent exposure for yearbook dong prank: https://t.co/CxRIGX5f9h pic.twitter.com/ZBKOrTAmNJ— Deadspin (@Deadspin) May 3, 2016

Naime, ovaj mladić je pomislio kako će napraviti dobru foru, ako pokaže svoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << polni organ u momentu kada ih je fotograf slikao za školski godišnjak. Ipak, policija u Arizoni se ne slaže sa njim.

Detektiv Stiv Beri potvrdio je da se Hanter goni po 69 tačaka zbog incidenta u javnosti. Najveći problem je to što je ovom događaju prisustvovao i veliki broj maloletnih lica.

- Slučaj se istražuje. Broj optužbi može biti veći ili manji, zavisi šta istraga na kraju pokaže - kazao je detektiv Beri.

Prema obaveštenju policije, Ozborna su drugovi "izazivali" da spusti pantalone pre fotografisanja i da se pokajao i osećao "odvratno" zbog svog postupka. Fotografiju je dobilo 3.400 studenata, a ovaj prizor su videli i njihovi roditelji.

- Postupak učenika ne utiče na ponašanje i vrednosti naše škole - objavila je u saopštenju državna škola "Mesa".

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.