Završena talačka kriza u Jerevanu

Izvor: Vostok.rs, 23.Jul.2016, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završena talačka kriza u Jerevanu

Naoružana grupa koja je zauzela zgradu policije u Jerevanu oslobodila je poslednja dva taoca, saopštila je agencija „Past info“.

„Grupa je oslobodila zamenika šefa policije Jermenije general-majora Vardana Jegijazarjana i zamenika načelnika policije Jerevana pukovnika Valerija Osipjanina“, navodi se u saopštenju.

Ranije je saopšteno da su dvojica pripadnika policije oslobođena bez ikakvih uslova.

Naoružana grupa koja je držala taoce tražila je oslobođenje lidera radikalnog opozicionog Fronta narodnog spasenja Žirajra Sefiljana, jednog od učesnika u nagornokarabaškom konfliktu.

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Teroristi u Jerevanu ne nameravaju da se predaju

Izvor: Vostok.rs, 24.Jul.2016, 09:41

Član naoružane grupe koja je zauzela zgradu policije u Jerevanu Varužan Avetisjan danas je izjavio da grupa ne namerava da odloži oružje i da se preda sve dok ne budu ispunjeni njeni zahtevi.. . „Svi navodi o tome da naša grupa namerava da se preda nemaju veze sa stvarnošću. Položićemo...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.