Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Maj.2015, 22:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaplenjeno 1,8 tona kokaina na Kanarskim ostrvima

Ukupno 1,8 tona kokaina pronađena je u jednom ribarskom brodu kod obale Kanarskih ostrva, saopštila je danas španska policija i dodala da je posada broda uhapšena.

Policija, koja je bila obaveštena o tome, lako je pronašla brod koji pripada jednom Holanđaninu koji živi u Andaluziji na jugu Španije.

U brodu je bilo 85 kutija kokaina ukupne težine od 1,8 tona.

To je četvrta velika zaplena kokaina od početka godine na Kanarskim ostrvima. Prva zaplena od 1,5 tona je bila u januaru.

Španija je jedna od vodećih zemalja za ulazak droge u Evrope, posebno kokaina iz Latinske Amerike i hašiša iz Maroka.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zaplenjeno 1,8 tona kokaina na Kanarskim ostrvima

Izvor: Akter, 25.Maj.2015

Ukupno 1,8 tona kokaina pronađena je u jednom ribarskom brodu kod obale Kanarskih ostrva, saopštila je danas španska policija i dodala da je posada broda uhapšena..Policija, koja je bila obaveštena o tome, lako je pronašla brod koji pripada jednom Holanđaninu koji živi u Andaluziji na jugu Španije....

Nastavak na Akter...

Na brodu zaplenjeno 1,8 tona kokaina

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Maj.2015

Ukupno 1,8 tona kokaina pronađena je u jednom ribarskom brodu kod obale Kanarskih ostrva, saopštila je danas španska policija i dodala da je posada broda uhapšena.Policija, koja je bila obaveštena o tome, lako je pronašla brod koji pripada jednom Holanđaninu koji živi u Andaluziji na jugu Španije...U...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.