Zagreb: Policija sprečila muškarca da se zapali

Izvor: Blic, 28.Mar.2015, 23:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zagreb: Policija sprečila muškarca da se zapali

Nepoznati muškarac polio se benzinom i zapretio da će se zapaliti u šatoru u kojem protestuju hrvatski ratni veterani u Zagrebu, ali ga je u tome sprečila policija.

U zagrebačkoj policiji kažu da muškarac nije povređen.

Hrvatski mediji navode da je tokom ovog incidenta nakratko bio zaustavljen i tramvajski saobraćaj u Savskoj ulici kod Ministarstva za boračka pitanja, ispred koga je postavljen šator.

Ispred resornog ministarstva prošle godine zapalio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << se 50-godišnji hrvatski ratni veteran Damir Čakinić, koji je tom prilikom zadobio teške opekotine.

Hrvatski ratni veterani već nekoliko meseci protesuju ispred Ministarstva za boračka pitanja, zahtevaći smene resornog ministra Predraga Matića, njegove zamenice Vesne Nađ i pomoćnika Bojana Glavaševića, te izradu ustavnog zakona o borcima.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.