Za sada bez ograde na granici

Izvor: Vesti-online.com, 02.Maj.2016, 01:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za sada bez ograde na granici

Ministar unutrašnjih poslova Austrije Volfgang Sobotka smatra da trenutno nisu potrebne ograde na granici austrijske pokrajine Burgenland prema Mađarskoj.

On je prilikom obilaska graničnog prelaza Nikelzdorf kazao da se u Burgenlandu priprema podizanje ograde, ali da ona za sada neće biti podignuta.

- U ovom trenutku gde imamo strukturu, nemamo mase koje dolaze, takve tehničke mere nisu potrebne - konstatovao je on.

Po njegovim rečima, trenutno je dovoljno >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << učešće vojske u obezbeđivanju državne međe, pre svega tzv. zelene granice.

U slučaju potrebe, biće podignuta ograda, poput one koja se gradi na prelazu Brener ka Italiji, a već postoji u Špilfeldu, prema Sloveniji.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.