ZLI MOZAK Najtraženiji terorista u Turskoj organizovao napad na aerodrom?

Izvor: Blic, 29.Jun.2016, 14:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZLI MOZAK Najtraženiji terorista u Turskoj organizovao napad na aerodrom?

Turska policija sumnja da je "mozak napada" na aerodrom Ilhami Bali, alijas Abu Bekr, koji važi za glavnog čoveka Islamske države u Turskoj, piše nemački "Bild".

Bekr je na crvenoj poternici turske vlasti, a vlada te zemlje je ranije ove godine raspisala nagradu za od 1,4 miliona dolara za bilo kakvu informaciju o Balijevim planovima ili lokaciji na kojoj se on nalazi.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Abu Bekr, najtraženiji terorista u Turskoj organizovao napad na aerodrom?

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Jun.2016

ANKARA - Turska policija sumnja da je "mozak napada" na aerodrom Ilhami Bali, alijas Abu Bekr, koji važi za glavnog čovjeka Islamske države u Turskoj, piše njemački "Bild"...Bekr je na crvenoj potjernici turske vlasti, a vlada te zemlje je ranije ove godine raspisala nagradu za od 1,4 miliona dolara...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.