ZARADIO NA TUĐOJ NESREĆI: Prodao domen ebola.com za brdo para!

Izvor: Telegraf.rs, 25.Okt.2014, 01:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZARADIO NA TUĐOJ NESREĆI: Prodao domen ebola.com za brdo para!

Šulc je domen ebola.com kupio još 2008. godine za 13.500 dolara. Sada je prihvatio ponudu ruske kompanije "Weed Growth Fund" da za 50.000 dolara u gotovini i oko 160.000 dolara u akcijama kompanije "Cannabis Sativa" proda domen

Pre nekoliko nedelja, biznismen Džon Šulc se nadao da će zaraditi na vestima o izbijanju epidemije ebole u Africi. Hteo je još tada da proda domen “ebola.com” za 150.000 dolara, ali je odlučio da sačeka i sada ga proda za više od 200.000 dolara.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << />
Nakon što je kupio domen ebola.com još pre šest godina za 13.500 dolara, prihvatio je ponudu ruske kompanije “Weed Growth Fund” da za 50.000 dolara u gotovini i oko 160.000 dolara u akcijama kompanije “Cannabis Sativa” proda domen.

Inače, “Cannabis Sativa” je takođe u vlasništvu ruske kompanije. Njome upravlja Geri Džonson, guverner Novog Meksika u dva mandata, koji želi da popularizuje marihuanu u medicinske svrhe.

Interesantno je da je Džon Šulc izjavio da je pomalo iznenađen i da je mislio da će domen prodati nekoj farmaceutskoj kompaniji.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.