Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Avg.2017, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voz iskočio iz šina u Indiji, 23 poginulo

Šest vagona putničkog voza iskočilo je danas iz šina na severu Indije, pri čemu je naqjmanje 23 ljudi poginulo a najmanje 81 povređeno, naveli su zvaničnici.

Visoki zvaničnik države Utar Pradeš Arvind Kumar je rekao da su se dva vagona sudarila a druga četiri su se prevrnula pošto su ikočila iz šina.

Portparol železnice Niradž Šarma je naveo da se nesreća desila blizu gradića Katauli.

Prema njegovim rečima, nije poznat uzrok nesreće. >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs <<

Železnička policija i dobrovoljci su pomogli u izvlačenju putnika iz prevrnutih vagona voza koji povezuje sveti hinduistički grad Haridvar i grad Puri u državi Orisa.

Povređeni su preneti u obližnju bolnicu a lekari opisuju njihovo stanje kao stabilno.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

U Indiji voz iskočio iz šina, više od deset poginulih

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 19.Avg.2017

Broj poginulih u iskakanju vagona iz šina u državi Utar Pradeš na sjeveru Indije povećan je na najmanje 14, a povrijeđeno je više desetina osoba, izjavili su lokalni zvaničnici. Lokalni mediji navode da je poginulo 20 osoba u nesreći nedaleko od grada Muzafarnagara udaljenog oko 130 kilometara...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.