Više osoba povređeno u eksploziji plinske boce u Francuskoj

Izvor: N1 televizija, 23.Apr.2016, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Više osoba povređeno u eksploziji plinske boce u Francuskoj

Najmanje četiri osobe su povređene a dve se vode kao nestale u eksploziji koja se danas dogodila u jednoj stambenoj zgradi u Normandiji, na severo-zapadu Francuske, preneli su lokalni mediji.

"Četiri osobe su povređene i prebačene u obližnje bolnice. Jedna se nalazi u ruševinama i komunicira sa spasiocima, a dve osobe se vode kao nestale", saopštila je žandarmerija u normandijskom mestu Nonankur i dodala da je oko 30 osoba evakuisano iz zgrade.

Za sada se ne >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << zna uzrok eksplozije ali mediji navode da je najverovatnije u pitanju plinska boca.

Mediji u Francuskoj pomno prate sve nesreće u zemlji posle terorističkih napada 13. novembra 2015. godine kada je poginulo 130 i povređeno više od 350 ljudi.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Najmanje četiri osobe povređene u eksploziji na severu Francuske

Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Apr.2016

Najmanje četiri osobe su povređene a dve se vode kao nestale u eksploziji koja se danas dogodila u jednoj stambenoj zgradi u Normandiji, na severo-zapadu Francuske, preneli su danas lokalni mediji..."Četiri osobe su povređene i prebačene u obližnje bolnice. Jedna se nalazi u ruševinama i komunicira...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.