Više od 30 putnika Etihada povređeno u turbulencijama u Aziji

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Maj.2016, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Više od 30 putnika Etihada povređeno u turbulencijama u Aziji

Više od 30 putnika povređeno je u iznenadnim turbulencijama, dok se avion Etihad ervejza pripremao da sleti u prestonicu Indonezije, saopšteno je danas iz nacionalne kompanije Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Kako se navodi, let EY474 pogodile su jake i iznenadne turbulencije oko 45 minuta pre sletanja na aerodrom u Džakarti.

Avion je bezbedno sleteo, ali je 31 putnik povređen u turbulencijama. Devet putnika je prevezeno u bolnicu. Kompanija Etihad ervejz nije želela da otkriva detalje o ozbiljnosti povreda.

Turbulencije su bile toliko jake da su oštetile kante za skladištenje u kabini, navodi se u saopštenju.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Drama u avionu Etihada, 30 putnika povređeno

Izvor: B92, 04.Maj.2016

Džakarta -- Više od 30 putnika povređeno je u iznenadnim turbulencijama, dok se avion Etihad ervejza pripremao da sleti u prestonicu Indonezije...To je saopšteno iz nacionalne kompanije Ujedinjenih Arapskih Emirata...Kako se navodi, let EY474 pogodile su jake i iznenadne turbulencije oko 45 minuta...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.