Virdžinija, naoružani zatvorenik pobegao iz bolnice

Izvor: RTS, 31.Mar.2015, 13:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Virdžinija, naoružani zatvorenik pobegao iz bolnice

Naoružani zatvorenik, koji je identifikovan kao Vošen Ešej, pobegao je rano jutros iz bolnice u severnoj Virdžiniji, a prilikom bekstva začulo se i nekoliko hitaca.
Zatvorenik se oslobodio privatnog obezbeđenja u bolnici Inova fajerfaks i pobegao sa oružjem. Nije jasno ko je pucao i da li je neko povređen, rekla je portparolka policije Elen Pitman, prenosi Tanjug.

Putevi oko bolnice >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << su zatvoreni, jer su vlasti tražile osumnjičenog koji je bio samo u bolničkoj odeći, saopštila je policija, dodajući da je bolnica zaključana.
Na snimku, koji je postavila na internet lokalna televizija, vidi se veliko prisustvo policije oko bolnice, kao i nekoliko policijskih automobila u okolnim ulicama, prenosi Rojters.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Virdžinija: Savladao čuvare i zbrisao iz bolnice

Izvor: Mondo, 31.Mar.2015

Naoružani zatvorenik Vošen Ešej, pobegao je rano jutros iz bolnice u severnoj Virdžiniji. U bolnici se pucalo, ne zna se ko je otvorio vatru...Foto: Screenshot/Youtube..Zatvorenik se oslobodio privatnog obezbeđenja u bolnici Inova u Ferfaksu i pobegao sa oružjem. Nije jasno ko je zapucao i da li...

Nastavak na Mondo...

Pobegao naoružani zatvorenik iz bolnice u Virdžiniji

Izvor: Prva.rs, 31.Mar.2015

Zatvorenik se oslobodio privatnog obezbeđenja u bolnici Inova fajerfaks i pobegao sa oružjem. Nije jasno ko je otvorio vatru i da li je neko povređen, kazala je portparol policije Elen Pitman sa CBS.. Putevi oko bolnice su zatvoreni, jer su vlasti tražile osumnjičenog koji je bio samo u bolničkoj...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.