Vilders: Nadam se predsedniku Marin le Pen

Izvor: Blic, 24.Apr.2017, 08:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vilders: Nadam se predsedniku Marin le Pen

Holandski desničarski političar i lider antiislamske i antiimigrantske Partije slobode Gert Vilders saopštio je da se nada da će budući predsednik Francuske biti Marin Le Pen.

Vilders je pozdravio rezultate prvog kruga predsedničkih izbora u Francuskoj kao "sjajan dan za patriotizam u Francuskoj i u drugim mestima koje žele više nacionalnog suvereniteta, a manje Evropske unije i imigracije".

- Upravo sam joj uputio iskrene čestitke. Sada kada je otvoren put za >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << žestok drugi krug, nadam se predsedniku Le Pen - naveo je Vilders, koji je i poslanik u holandskom parlamentu, preneo je AFP.

Centristički kandidat Emanuel Makron i liderka ultradesnice Marin le Pen osvojili su najviše glasova u prvom krugu predsedničkih izbora u Francuskoj i kvalifikovali su se za drugi krug koji će se održati 7. maja, pokazali su konačni rezultati koje je danas saopšilo francusko Ministarstvo unutrašnjih poslova, prenosi Rojters.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Vilders: Nadam se predsednici Marin le Pen

Izvor: B92, 24.Apr.2017

Pariz -- Holandski desničarski političar i lider antiislamske i antiimigrantske Partije slobode Gert Vilders objavio je da se nada pobedi Marin Le Pen u Francuskoj...Vilders je pozdravio rezultate prvog kruga predsedničkih izbora u Francuskoj kao "sjajan dan za patriotizam u Francuskoj i u drugim...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.