Vanzemaljci posetili Fukušimu (VIDEO)

Izvor: S media, 14.Apr.2011, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vanzemaljci posetili Fukušimu (VIDEO)

Velika količina radijacije koja je zabeležena oko nuklearke Fukušima privukla je i vanzemaljce koji u poslednje vreme sve češće posećuju područja s nuklearnim postrojenjima. Kanal Youtube objavljuje snimak za koji se tvrdi da je autentičan i da je nastao poslednjih dana u okolini japanske nuklearke.

Na internetu je osvanuo snimak NLO-a koji kruži iznad nuklearne elektrane Fukušima Daići >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << u Japanu. Kadar s neidentifikovanim letećim objektom počinje tek u 55-toj sekundi.

Na snimku se može videti veliki disk kako se sporo kreće iznad same nuklearke.

Pre tri nedelje iznad Japana "viđena" je čitava flota NLO-a, a najzagriženiji SF fanatici uvereni su u razne teorije zavere.

Japan: Starac izvršio samoubistvo zbog evakuacije

Japan: Još jedan jak zemljotres!

Čokoladna uskršnja jaja za pomoć Japanu

Ovo nije prvi slučaj da se NLO-i viđaju u blizini nuklearnih postrojenja, pa neki veruju da vanzemaljce zanima nuklearno oružje.

Poslednji slučaj pojave vanzemaljaca iznad nuklearnih postrojenja zabeležen je na Havajima iznad vojnog objekta Makua.

(RTL)
Pogledaj vesti o: NLO

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.