Vajka se posle seksa sa delfinom: Ona me zavela!

Izvor: Mondo, 01.Feb.2015, 00:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vajka se posle seksa sa delfinom: Ona me zavela!

Čovek koji je godinu dana bio u strasnoj ljubavno-seksualnoj vezi sa delfinicom Doli sada tvrdi da ga je zapravo "ona zavela".

Foto: screenshot/youtube

Čovek koji je imao seksualne odnose sa delfinom u zabavnom parku tokom sedamdesetih godina otkriva da se sve dogodilo jer ga je "životinja zavela".

Malkom Brener (63) kaže da je osećao ljubavne strelice koje je Doli odapinjala prema njemu u zabavnom parku Sarasota na Floridi, koji je kasnije zatvoren.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Brenerovo iskustvo prikazano je u dokumetarnom filmu "Delfinska ljubav", premijerno prikazanom prošle nedelje na festivalu u Park Sitiju u Juti.

"Trljao sam joj leđa do repa i dok sam to radio i pomerao ruke ka njenom repu, Doli je počela da se uvija", priseća se Brener.

Foto: screenshot/youtube

Brener je u dokumentarcu detaljno opisao seks sa delfinom, a dok on govori vide se animirane sekvence.

Prošle godine izjavio je da u vođenju ljubavi sa delfinom "ima nečeg transcendentalnog".

"Delfin je svesno biće, inteligentno i kreativno i vođenje ljubavi sa takvim bićem je savršeno", objašnjava Brener.

Dodaje da je veza sa Doli počela kada mu je stavila do znanja šta su njene namere okrenuvši se prema njemu.

Brener dalje opisuje kako je često posle kraja radnog vremena zabavnog parka ostajao sam sa Doli i drugim delfinima za čije je fotografisanje bio zadužen, što mu je omogućilo da ostane nasamo i vodi ljubv sa voljenom Doli.



U jednom intervjuu opisao je odnos sa delfinom rečima: "To je kao da ste sa tigrom ili medvedom. To je životinja koja vas može ubiti za dve sekunde ako hoće".

Sudeći po Brenerovom blogu, publika je film na premijernoj projekciji dobro primila i niko nije izašao iz bioskopske sale.

Brener je rekao da je animacija na kojoj je prikazan seks sa delfinom "divna" ali i precizna i bez vulgarnosti.

Brenerov ddnos sa delfinom danas bi bio nezakonit. Florida je 2011. godine donela zakon kojim je zabranjeno vođenje ljubavi sa životinjama, pa njegovo priznanje o događajima iz 1971. godine nije kažnjivo, jer se zakoni ne primenjuju retroaktivno.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.