Izvor: Blic, 23.Maj.2017, 08:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VRISCI, METEŽ I KRV Snimak trenutka eksplozije u Mančester areni, nakon čega je NASTAO HAOS

Strah, panika i potpuni haos zavladali su u ponedeljak naveče u Mančester areni kada je na samom kraju koncerta američke pop zvezde Arijane Grande odjeknula snažna eksplozija za koju se sumnja da je delo bombaša samoubice.

#Manchester pic.twitter.com/LzMioNLp0J

Društvene mreže su prepune zastrašujućih svedočanstava mnogobrojnih posetilaca koncerta koji su došli da uživaju u nastupu omiljene pevačice da bi na kraju bili prisiljeni da beže glavom bez obzira >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nakon tragedije u kojoj je, najmanje 19 ljudi poginulo, a gotovo 60 ih je povređeno.

Nekoliko sati nakon incidenta, počeli su se pojavljivati i snimci iz same dvorane, a Eli Čitam je na svom profilu na Tviteru objavila snimak trenutka u kojem je odjeknula detonacija.

Reports of possible gunshot or explosions heard in Manchester Arena at Ariana Grand #DangerousWomanTour

🙏 😥 pic.twitter.com/NfPVy0fwQQ

Neposredno nakon eksplozije, čuje se ženski glas kako u par navrata kaže: 'O, bože!', a sekundu ili dve kasnije nastaje totalna panika i počinje beg iz dvorane.

Svedoci su rekli kako je koncertu bilo naročito mnogo dece, prenosi Jutarnji list.

When the bang went off Manchester pic.twitter.com/id5Sp1LUQn - @Zach_bruce

Mančester arena, čiji je kapacitet 21 hiljada mesta, otvorena je 1995. godine i popularno je mesto na kojem su se održavali brojni sportski i zabavni događaji.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Opšti haos nakon stravične eksplozije u Mančesteru: Roditelji preko društvenih mreža traže decu, pojavio se i snimak napada

Izvor: BKTV News, 23.Maj.2017

Strah, panika i potpuni haos zavladali su u Mančester areni kada je na samom kraju koncerta američke pop zvezde Arijane Grande odjeknula snažna eksplozija...Sumnja se da u pitanju bombaški napad. za koju se sumnja da je delo bombaša samoubice...When will liberals open their eyes. How many children...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.