Izvor: Vesti-online.com, 26.Jan.2015, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Prebijenu devojčicu šutnula u glavu!

Policija Jakutska trenutno istražuje slučaj prebijanja četrnaestogodišnje devojčice Elizabete A. Slučaj je do policije došao jer je završio na socijalnim mrežama.

Snimak napravljen mobilnim telefonom prikazuje trinaestogodišnju Dijanu V. koja je prvo bacila na sneg, a zatim i šutnula u glavu već raskrvavljenu Elizabetu.

Interesantno je što ceo događaj posmatra nekoliko tinejdžera koji nisu ni probali da spreče tuču. Majka prebijene devočice dala je izjavu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i traži od policije da ispita ceo slučaj i kazni počinioce.

Direktor škole je odbio da da bilo kakav komentar u vezi sa slučajem.

U međuvremenu, istraga je pokazala da Dijana nije ni poznavala žrtvu, i da ju je istukla po nalogu njene drugarice koja je bila ljubomorna na Elizabetu. Dijana je odvedena u kazneni zavod za maloletnike gde može ostati do 30 dana.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.