VIDEO: Pokušaj ubistva novinara pred TV kamerama!

Izvor: Vesti-online.com, 06.Maj.2016, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Pokušaj ubistva novinara pred TV kamerama!

Nepoznati napadač pucao je na urednika turskog opozicionog lista "Džumhurijet" Kana Dundara ispred suda u kome je trebalo da bude izrečena presuda Dundaru.

Napadač je ispalio najmanje tri metka ka novinaru, rekli su očevici za Rojters i dodali da je Dundar bio nenaoružan i da nije povređen u incidentu.

Navodno je jedan novinar koji je pratio suđenje Dundaru povređen. Napadač je uhapšen.

List "Džumhurijet" objavljivao je izveštaje u kojima se navodi >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da turska vlada pokušava da pošalje oružje islamistima u Siriji.

Novinar Erdem Gul, koji je bio na suđenju sa Dundarom, rekao je da je napadač uzviknuo "izdajnik" kada je ispalio hice, prenose agencije.

Dundar (54) i njegov kolega Erdem Gul (49) optuženi su za pokušaj rušenja vlade u maju 2015. godine objavljivanjem video-snimka za koji se tvrdilo da otkriva kamione koji prevoze oružje u Siriju pod nadzorom turske obaveštajne službe.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.