(VIDEO) Pogledajte, Saška Karan rasturila Zoricu i Kemiša!

Izvor: Kurir, 27.Sep.2015, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) Pogledajte, Saška Karan rasturila Zoricu i Kemiša!

Udvarao si mi se i krivo ti je što sam te odbila! Uvek si bila ružna i ljubomorna, rekla je Saška Karan.

Saška Karan otkrila je da su joj Zorica Brunclik i Miroljub Kemiš uništili život jer se kompozitor udvarao Karanovoj, a Zorica to nije mogla da podnese. Pevačica je čak rekla da je bila zabranjena kada je Kemiš bio direktor PGP RTS i da su joj uništili karijeru devedesetih.

Zorica i Kemiš su ušli u luksuznu vilu u Zemunu kako bi demantovali sve te priče, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ali je Saška Karan ostala pri svojoj tvrdnji.

"Udvarao si mi se i krivo ti je što sam te odbila! Uvek si bila ružna i ljubomorna, dok sam snimala izmišljala si razne razloge da dolaziš u studio. Slali ste mi policiju, pakao sam prozivela zbog vas. Otisla sam iz PGP gde ste vedrili i oblacili u Grand, gde sam snimila "Ukrstenicu", pričala je Vesna Rivas, na šta su Zorica i Kemiš hteli da napuste emisiju.

Saska Karan i Kemis svadja - Parovi

Autor: EPK

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.