VIDEO: Neverovatne otimačine na ulicama Brazila

Izvor: Vesti-online.com, 28.Okt.2016, 22:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Neverovatne otimačine na ulicama Brazila

Džeparenja, otimačine mobilnih telefona i druge pljačke na ulici usred bela dana česta su pojava u svetskim metropolama. Ali ono što se dešava u Sao Paolu u Brazilu, komotno može da se okarakteriše i kao "kolektivni sport".

Šetati ulicama Sao Paola s mobilnim telefonom u ruci nije baš najpametnija stvar, kao ni nošenje novčanika ili nekih drugih vrednosti u zadnjem džepu.

Na ulicama te metropole operišu ekipe otimača i džeparoša koje tako brzo "odrade" >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << mušteriju, da nesrećnik ne stigne ni da shvati šta ga je snašlo.

Nadzorne kamere u tom gradu snimile su nekoliko takvih akcija, u kojima je učestvovalo i do sedam članova razbojničke ekipe.

Pogledajte kako izgledaju njihove munjevite akcije:

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.