VIDEO: Lančani sudar na Tur de Fransu, ima i teže povređenih

Izvor: Radio 021, 06.Jul.2015, 19:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Lančani sudar na Tur de Fransu, ima i teže povređenih

Do lančanog sudara bicklista došlo je na oko 60 kilometara od cilja treće etape Trke kroz Francusku.

Velikom broju biciklista morala je da se ukazuje medicinska pomoć, a među njima je bio i lider, nosilac žute majice, Fabijan Kančelara, kome su doktori pomagali pored puta.

Kančelera se posle pada držao za leđa s vrlo bolnom grimasom na licu, kako prenose mediji, pa je pitanje da li će biti spreman za narednu etapu. Jedan od biciklista, koji je bio skoro na >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << sredini kolone pao je, a ostali su bili samo kolateralna šteta. Većina biciklista koja je bila sa desne strane puta završila je pored puta ugruvana i sa lakšim povredama, jer nije uspela da izbegne lančani pad.

S obzirom na ozbiljnost situacije, direktor trke je zaustavio trku, iako neki timovi na tu odluku nisu baš gledali sa odobrenjem.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.