(VIDEO) JEZIVO: Na TV saznao da mu je ćerka (13) ubijena, policajci zaboravili da mu kažu!

Izvor: Kurir, 12.Feb.2016, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) JEZIVO: Na TV saznao da mu je ćerka (13) ubijena, policajci zaboravili da mu kažu!

Otac Dejvid Lovel saznao je na vestima da mu je ćerka ubijena jer su iz policije zaboravili da ga informišu o slučaju.

Nikol Lovel (13), iskrala se iz svoje spavaće sobe u Virdžiniji 27. januara. Njeno telo pronađeno je u Severnoj Karolini nakon četvorodnevne potrage.

Iako je rekao da su "zabrljali", Dejvid Lovel kaže da su mu se iz policije izvinili i da ih ne krivi zbog greške koju su napravili.

Father found out his daughter was murdered on TV after >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << police forgot to tell him https://t.co/881oT9pUym

Dejvid Ajzenhauer (18), optužen je za kidnapovanje i prvostepeno ubistvo Nikol Lovel, a Natali Kipers (19), optužena je za saučesništvo.

Dejvid Lovel kaže da je bio zabrinut jer se Nikol dopisivala sa starijim dečakom preko interneta, i da žali što to nije zaustavio.

"Da sam bio tu za nju, možda ne bi na internetu tražila od starijih dečaka da je prihvate", rekao je Dejvid.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Policija zaboravila da mu javi: Gledao je televiziju i saznao da mu je ćerka ubijena

Izvor: B92, 12.Feb.2016

Nesrećni otac Dejvid Lovel je na vestima saznao da mu je ćerka ubijena jer su iz policije zaboravili da ga informišu o slučaju...Trinaestogodišnja Nikol se pre skoro dve nedelje iskrala iz svoje sobe u Virdžiniji, a njeno telo je pronađeno nakon četvorodnevne potrage...Iako je svestan koliko...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.