(VIDEO) HEROJI HOLANDIJE: 4 muškarca skočila u hladnu vodu i spasla majku i dete od sigurne smrti

Izvor: Kurir, 12.Feb.2016, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) HEROJI HOLANDIJE: 4 muškarca skočila u hladnu vodu i spasla majku i dete od sigurne smrti

Automobil u kome su se nalazile majka i beba upao je u kanal u Holandiji.

Voda je bila hladna, a kola su tonula sve više i više. Srećom, pojavila su se 4 hrabra muškarca koja su se bez razmišljanja bacila u vodu.

Kako su preneli lokalni mediji, muškarci se nisu međusobno poznavali, ali su zajedničkom akcijom spasli porodicu od davljenja.

Jedan od njih, Ruben Abraham, koji radi u blizini u jednoj prodavnici, kada je video šta se događa, uzeo je čekić >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i pojurio ka kanalu. Čuo je ženino zapomaganje.

U početku, nije sam mogao da razbije stakla automobila, ali kada su mu se pridružili ostali, izvukli su majku i dete dok su kola nestala pod vodom.

Iako su se plašili da neće uspeti, ova spasilačka akcija se završila uspešno i majka i njeno dete se osećaju dobro.

(Mirror)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.