(VIDEO) EKSPLOZIJA U HARKOVU: Bomba raznela auto komandanta specijalne milicije

Izvor: Kurir, 06.Mar.2015, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) EKSPLOZIJA U HARKOVU: Bomba raznela auto komandanta specijalne milicije

Auto je eksplodirao kad su Andrej Jangoljenko i njegova žena ušli unutra, ne zna se da li su još živi

HARKOV - Komandant specijalne milicije "Sloboženšina" Andrej Jangoljenko i njegova supruga teško su povređeni u Harkovu na severoistoku Ukrajine u eksploziji bombe postavljene u njihov automobil.

"To se desilo u Saltovki, Andrej i njegova žena su u hitnoj", rekao je Jangoljenkov brat Sergej, ali nije znao da kaže u kakvom su stanju.

В Харькове >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << около 12:00 взорвался автомобиль командира специального батальона патрульной службы милиции «Слобожанщина» Андрея Янголенко. «Это произошло на Салтовке - Андрей и жена - в неотложке», - рассказал брат Янголенко - Сергей. Он затруднился сказать, насколько тяжелое состояние обоих пострадавших.... Подробнее »

Istovremeno je gradska vlada saopštila da je u podne eksplodirao "folcvagen" i da su dve osobe povređene.

Automobil je raznesen, krov je otkinut, a delovi su leteli nekoliko metara unaokolo. Svedoci kažu da su se prozori zatresli na obližnjim kućama u trenutku eksplozije.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.